ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΠΥΡΜΑΝ Ε.Π.Ε

Συνεργασίες

Μουσεια

Μεταξύ των πελατών – συνεργατών της στον Τομέα της Μηχανικής Τεχνολογίας είναι τα περισσότερα Μουσεία της χώρας όπως το Δελφών , του Μπενάκη, του Περαντινού, της Ακροπόλεως.

Εταιριες

Η ΣΠΥΡΜΑΝ ΕΠΕ δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Αυστραλία, την Κύπρο, το Ισραήλ, και τα Βαλκάνια, καθώς επίσης υπάρχουν συνεργασίες ετήσιας βάσης με μεγαλύτερες η μικρότερες εταιρείες.

Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Ανώτατα Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα όπως το  Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, και  η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών συνεργάζονται με την Σπυρμαν. Στο τομέα των βιοεφαρμογών συναντάμε την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Λίγα λόγια για μας…

Η ΣΠΥΡΜΑΝ ΕΠΕ  μέσα στα χρόνια λειτουργίας της  δημιούργησε ένα πανελλαδικό δίκτυο πώλησης  βασισμένο στις αρχές της αμοιβαίας ωφελιμότητας.
Μεταξύ των πελατών – συνεργατών της στον Τομέα της Μηχανικής Τεχνολογίας είναι τα περισσότερα Μουσεία της χώρας όπως το Δελφών , του Μπενάκη, του Περαντινού, της Ακροπόλεως, τα περισσότερα  Ανώτατα Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα όπως το  Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, και  η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών. Στο τομέα των βιοεφαρμογών συναντάμε την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων  Και στους δυο τομείς για πολλά χρόνια υπάρχουν συνεργασίες ετήσιας βάσης με μεγαλύτερες η μικρότερες εταιρείες.
Η ΣΠΥΡΜΑΝ ΕΠΕ δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Αυστραλία, την Κύπρο, το Ισραήλ, και τα Βαλκάνια.

Πελατολόγιο

Μουσείο Δελφών

Μουσείο 

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ανώτατο Εκπαιδευτικό  Ιδρύματα

Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Τομέας Βιοεφαρμογών

Μουσείο Μπενάκη

Μουσείο

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ανώτατο Εκπαιδευτικό  Ιδρύματα

Μουσείο Περαντινού

Μουσείο

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

Ανώτατο Εκπαιδευτικό  Ιδρύματα

Μουσείο Ακροπόλεως

Μουσείο

Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

Τομέας Βιοεφαρμογών